Odijela

Količina robe:8
Veličine
  • Marynarki
Boja

Odijelo - savršena kombinacija klasičnog i elegantnog

Odijela su klasični dio muške garderobe koji se može nositi na posao ili u sve vrste svečanih prilika. Da bi odijelo bilo elegantno, trebalo bi ga pažljivo doraditi i izraditi od najkvalitetnijih materijala. Dostupna odijela u ovoj kategoriji izrađena su od poliestera i viskoze, tako da se ne gužvaju i omogućuju vam održavanje elegantnog izgleda bez obzira na okolnosti. Kada tražite odijelo za obranu, maturu ili poslovni sastanak, vrijedi se kladiti na klasike i razmisliti o kupnji crnog ili tamnoplavog odijela.
Muškarci koji žele izgledati posebno za vjenčanja, operne predstave ili obiteljske proslave mogu razmisliti o odijelu s elegantnim uzorkom uzoraka i odlučiti se za nekonvencionalnije boje, poput ljubičaste ili plave. Takva rješenja omogućit će vam da se istaknete i savršeno uklopite u zabavnu prirodu proslave.

Kako odabrati odijelo koje odgovara vašoj figuri Trenutno je najpopularnija vrsta odijela model slim fit koji je profesionalno prilagođen muškoj figuri, a odabiru ga muškarci svih dobnih skupina.
Odijelo treba upotpuniti elegantnom košuljom dugih rukava, elegantnim cipelama (po mogućnosti u boji remena), kravatom ili leptir mašnom, džepnim kvadratom i nakitom poput manžeta ili sata. Naš asortiman uključuje odijela sa prslukom i bez njega, tako da će zasigurno svatko pronaći nešto po svom ukusu.
Za veće muškarce odijela s prslucima najbolje su rješenje, jer su dobro uklopljena i uspješno oblikuju siluetu. S druge strane vitkim muškarcima savjetuje se da idu po odijela bez prsluka. Pri odabiru odijela, posebnu pozornost treba obratiti na veličinu jakne te širinu i duljinu hlača. Sako treba odabrati tako da se nježno naslanja na ramena, a rukavi dopiru do zgloba. S druge strane, hlače bi trebale počivati na cipeli, a da pritom ne prekidaju nogu. Obilje boja, modela i veličina zasigurno će zadovoljiti mnoge muškarce koji cijene udobnost i eleganciju, pa vas potičemo da se upoznate s ponudom.

pixel